Interesse in AWI Connect?
Neem direct contact op met ons Serviceteam +31 318 248 642.

Per 24 mei 2018 is ons team uitgebreid, opnieuw met een dame! 
Jolanda de Cocq zet haar ervaring en kwaliteiten als projectmanager van software implementatie projecten graag in binnen het Consultancy team van AWI. 
Als eerste mooie opdracht mag Jolanda het implementatieproject van UMG Assuradeuren leiden.

*

Wie ben je?
Samen met mijn twee mannetjes van 7 en 9 jaar woon ik in Naarden en ik ben 47 jaar.
Van origine ben ik administratief opgeleid en heb assurantie in mijn pakket gehad waar ik (tot nu toe) nooit iets mee gedaan heb. Het vak van projectmanager ben ik ingerold met een focus op software implementatie projecten. 
Een recent uitstapje naar een marketing projectmanagers functie is niet zo goed bevallen. Vandaar dat ik heel blij ben met mijn nieuwe baan bij AWI.

Waarom AWI?
Bij AWI krijg ik de kans om mijn rentree te maken binnen de ICT, dit als eerste projectmanager binnen het team met als toevoeging het accountmanagement. Deze combinatie vind ik leuk en zie je niet heel vaak. Daarnaast voelen de gesprekken bij AWI als open en ontspannen maar wel to the point. En daar houd ik van.

Implementatie AWI Connect bij UMG Assuradeuren
Mijn primaire opdracht is de implementatie van AWI Connect bij UMG Assuradeuren te managen. Een mooie nieuwe klant waar we met het AWI-team erg trots op zijn.

Waar verras jij je eerste AWI-klant mee?
Door goed te luisteren en ook tussen de regels door te lezen. Dit om een compleet beeld te krijgen wat UMG Assuradeuren precies van AWI en van mij verwacht. Kost wat meer tijd in de voorbereiding maar het is mijn overtuiging dat deze tijd zich gedurende het project terugverdient! 
Goede afstemming is een voorwaarde voor een succesvolle samenwerking. Daarbij vind ik het belangrijk om niet alleen de mogelijkheden te bespreken maar ook de beperkingen, zodat alle betrokken partijen weten waar ze aan toe zijn. Dit met als motto: Alles wat je bespreekbaar maakt is op te lossen. 

Leuk om te weten
In mijn vrije tijd ben ik veel op het voetbalveld te vinden omdat allebei mijn kereltjes denken ooit profvoetballer te kunnen worden. 
Heel veel vrije tijd blijft er hierdoor niet over maar als ik even tijd voor mijzelf heb, luister ik graag muziek, bezoek concerten, klus in huis of ben ik in de tuin te vinden.

Alvast kennismaken?
Bel me gerust op 06-52543593 of connect met mij via LinkedIn.

Graag tot snel!
 

Interessant voor anderen? Deel het artikel: