Sinds oktober 2017 maken de financieel adviseurs van Lukassen & Boer gebruik van de front-en midoffice software AWI Connect. Wij spraken met Bertjan Scheepbouwer, directeur bij Lukassen & Boer over onze software en de samenwerking met AWI.

Wie is Lukassen & Boer? 
Lukassen & Boer is een sterk kennis gedreven advieskantoor met focus op de zakelijke markt. 
Met ca 45 medewerkers en een historie die meer dan 50 jaar teruggaat is het kantoor een echte “naam” in onze regio. Het kantoor kenmerkt zich door een breed palet aan dienstverlening. Naast de schadeverzekeringstak en het volmachtbedrijf Drechtsteden Zekerheid, kent het bedrijf gespecialiseerde teams op het vlak van collectief pensioen, inkomensverzekeringen, verzuimmanagement en financial planning. Ondanks dat de focus ligt op het zakelijke vlak is er een aanzienlijk belang in particuliere schadeverzekeringen. 

Wat gebruikt Lukassen & Boer van AWI Connect? 
We gebruiken de vergelijk en sluitmodules voor onze particuliere tekening en de zakelijke autoverzekeringen. In de loop van dit jaar rollen we het AWI Klantportaal uit naar onze relaties. 

Welke voordelen biedt het gebruik van AWI Connect aan Lukassen & Boer?
De belangrijkste voordelen halen we uit het gemak van offreren en sluiten. Direct de juiste premie en voorwaarden tot je beschikking en een grote mate van STP-verzekeringen. Het scheelt tijd en die kunnen we steken in extra service richting onze klanten. 

Wat vind je van de samenwerking met AWI?
We hebben een professionele en prettige fase van implementatie gekend. Met behulp van de AWI consultants hebben we ons goed kunnen voorbereiden en is de implementatie soepel verlopen. 

Waarom zou je AWI Connect aanbevelen?
Uiteindelijk zijn je klanten je grootste waarde. We onderscheiden ons doordat we niet alleen de kennis hebben, maar ook de afstand tot onze klant erg klein is. We moeten onze kostbare tijd voor de klant vullen met zinvolle en waardevolle werkzaamheden, dat kan persoonlijk, maar ook digitaal. Wat je ook kiest, aan de achterkant mag je geen tijd verliezen. 
 

Interessant voor anderen? Deel het artikel:

Wil je meer weten over de gemakken van AWI Connect?

Maak een afspraak