Als intermediair staat u dagelijks met klanten in contact. Met AWI Connect 2.0 heeft u de klant volledig in beeld en kunt u snel alle handelingen doen die horen bij een zorgvuldig advies, dan wel bij de nazorg die u nodig vindt. Ons doel is om de efficiency tussen intermediair en SP/volmacht te vergroten en onze specialisme te leveren op het gebied van interfaces.

In de wereld van ‘online’ worden de menselijke handelingen weloverwogen en de handelingen die er zijn steeds belangrijker.  Die taak vervult u als intermediair. AWI heeft als doel om het intermediair succesvol te maken en te houden. Samen met klankbord groepen wordt AWI Connect 2.0 verder ontwikkeld. 

Binnen de AWI-Store zijn producten ontwikkeld voor bedrijfsvoering van het intermediair. Vanuit het intermediair is voor iedere consument een eigen ‘mijnomgeving’ mogelijk. In deze ‘mijnomgeving’ kan hij of zij alles rondom zijn verzekeringen (bij u gesloten) terug vinden. Door chatten/mailen is er gemakkelijk onderhoud met u als intermediair mogelijk. Dit portaal levert u veel efficiency.

Interessant voor anderen? Deel het artikel:

Wil je meer weten over de gemakken van AWI Connect?

Maak een afspraak