Interesse in AWI Connect?
Neem direct contact op met ons Serviceteam +31 318 248 642.

Op 21 november 2017 vindt aan het Jaarbeursplein (Beatrixgebouw) in Utrecht de am:dag plaats. Net als vorig jaar is AWI aanwezig op dit grootste evenement binnen de financiële dienstverlening. Wij ontmoeten je graag op onze stand!

*

Stand C8
Onze stand is te vinden op plaats C8. We maken er graag nader kennis met jou. Onder het genot van een hapje en drankje presenteren wij de nieuwste ontwikkelingen rond AWI Connect.  Wij blijven kijken naar de wensen van onze klanten en ontwikkelen graag samen met onze klanten: 
Building Trust, zoals het motto van de am:dag luidt.

In onze stand laten we onze demoomgeving zien en brengen we je in contact met bestaande AWI Connect gebruikers, die ons product zien als de beste software in de volmachtmarkt. In het Beatrixgebouw zijn in totaal zo’n vijftig informatiestands ingericht. Met meer dan 2.000 financiële professionals die de am:dag bezoeken, is het een ultieme kans om te netwerken en informatie te verzamelen over financiële diensten. Meer uitgebreide informatie over het programma vind je op www.amdag.nl.

Toegang
Heb je interesse in ons product AWI Connect dan neem je contact op met ons Serviceteam 0318-248642 of per e-mail naar service@awisoftware.nl.

Graag tot ziens in de stand van AWI!
 

Interessant voor anderen? Deel het artikel: