Interesse in AWI Connect?
Neem direct contact op met ons Serviceteam +31 318 248 642.

Onze spin in het web viert op 1 juli 2017 een prachtig dienstjubileum. Al 25 jaar is Griet het visitekaartje van AWI!

Haar loopbaan begon in 1992 als stagiair MTS Werktuigbouwkunde. Griet werd gevraagd door haar docent Adri Pater, wijlen eigenaar van CTS, om in de toenmalige vestigingsplaats Scherpenzeel aan de slag te gaan.
Volgens haar functieomschrijving was Griet technisch medewerker en verantwoordelijk voor alle voorkomende zaken met betrekking tot personal computers. In de praktijk bleek Griet toen al zeer breed inzetbaar te zijn; van telefoonwerk, inkoop, kleine verkoop tot de assemblage planning van pc’s.
Wat allesbepalend was voor de rest haar leven gebeurde bij ons: de liefde van haar leven diende zich hier aan! Nog steeds vormen zij een gelukkig stel.

Wij bij AWI zijn erg blij met onze spin het web. Griet heeft zich ontwikkeld tot een Management Assistent met een groot hart voor de zaak, altijd inzetbaar en erg betrokken bij onze klanten en medewerkers.
Met ons team hebben we haar natuurlijk flink in het zonnetje gezet. Griet werd bijna verlegen van de warme woorden door Frans Kennepohl en de mooie cadeaus die ze in ontvangst mocht nemen: een nieuwe mobiele telefoon en een avondvullend programma in een theater.

We wensen Griet nog veel fijne jaren bij AWI toe!

 

Interessant voor anderen? Deel het artikel: