Interesse in AWI Connect?
Neem direct contact op met ons Serviceteam +31 318 248 642.

De introductie van de naam AWI Connect valt samen met de grote productrelease in mei. Die release voorziet onder meer in een nieuwe gebruikersomgeving. Om gebruikers kennis te laten maken met die User Interface heeft AWI een instructievideo laten maken.

“Het gebruiksgemak is in AWI Connect sterk verbeterd”, vertelt onze AWI-consultant. “De menustructuur is overzichtelijker en de navigatie consequenter. Daarnaast is nu ook een klantbeeld toegevoegd. Op één plek alle informatie van de klant vinden versnelt het proces bij onze klanten en kan onze klant háár klanten sneller helpen. De gebruiker weet veel beter waar hij zich in de applicatie bevindt. Dat is in de instructievideo allemaal te zien.”

De video geeft ook een indruk van de vormgeving. “De klant kan zelf haar eigen huisstijl doorvoeren door bijpassende kleuren te gebruiken.”

Meer video’s

De video over de nieuwe gebruikersomgeving laat de kijker zien hoe hij/zij een aanvraag doet in AWI Connect. Jacco Ursinus, Directeur Softwareontwikkeling, belooft dat AWI meer video’s gaat maken. “We willen verschillende modules en functionaliteiten ook in beeld en geluid samenvatten, zodat onze klanten en hun gebruikers op een prettige en snelle manier een indruk krijgen van de werking ervan. Dat ontlast niet alleen ons Serviceteam, maar zal vooral bij de serviceproviders tot veel minder vragen van agenten leiden.”

De video over het doen van een aanvraag in AWI Connect is te zien op https://vimeo.com/awisoftware.

Gebruikers van AWI Connect kunnen de link uiteraard delen met hun eigen klanten.

Informatie

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van de nieuwe gebruiksomgeving van AWI Connect? Neem dan contact op met Dick van Leuven via 06-53504107 of mail naar dick.van.leuven@awisoftware.nl.

Interessant voor anderen? Deel het artikel: