Interesse in AWI Connect?
Neem direct contact op met ons Serviceteam +31 318 248 642.

AWI Consultant Leonie van Soest staat te popelen om haar ervaring als onder andere contractbeheerder en business consultant in de pensioenwereld in te zetten bij AWI. Aangevuld met haar kennis van WFT schade en haar prettige persoonlijkheid hebben we alle vertrouwen in een mooie samenwerking met onze klanten.

*

Wie ben je?
Samen met mijn vriend woon ik in Amersfoort, ik ben 35 jaar en heb twee studies afgerond: een universitaire Master in Talen & Culturen van Indiaans Amerika en een HBO Bachelor in Financial Services Management. Specifiek voor mijn werk heb ik WFT Schade Particulier en Zakelijk afgerond.

Mijn eerste baan was uitzendkracht bij een pensioen project van Avéro Achmea, waar mijn interesse in pensioenen en verzekeringen was gewekt. Bedrijven in de branche die volgden zijn Fortis, Syntrus Achmea en A.S.R. in de functie van respectievelijk contractbeheerder, pensioenspecialist en business consultant.

Kenmerkend voor mij is dat ik geduldig, secuur en ook behulpzaam (zie mijn vrijwilligerswerk) ben, maar ook klantgericht en met stip op één … mijn verantwoordelijkheid neem! 

Waarom AWI?
Na een eerste gesprek met Jacco Ursinus werd ik gepakt door de prettige werksfeer en de hartelijke ontvangst door ook andere medewerkers. Ik had direct het gevoel dat ik nodig en welkom was! Bij AWI kan ik beheer van klanten (consultancy) en software combineren, iets wat mij beide interesseert. Ik heb altijd pensioenen gedaan maar vind het interessant om me in schade te verdiepen en mijn kennis van WFT schade nu in de praktijk te brengen.

Waar ga jij onze klanten als AWI Consultant mee verrassen?
Besturen van klanten vroegen specifiek naar mij omdat ik de verantwoordelijkheid hield over het proces heen. Als contractbeheerder had ik rechtstreeks contact met tussenpersonen terwijl normaliter de accountbeheerder dat deed. Ik trek het contact graag naar me toe. Deze manier van werken zet ik graag in bij AWI!

Als AWI Consultant zal ik me bezighouden met het inventariseren en afstemmen van de klantwens rond het gebruik van AWI Connect. Daarnaast zal ik de klanten op locatie ondersteunen met het gebruik van onze software. Het actief op de hoogte houden van lopende werkzaamheden is hierbij voor mij een belangrijk speerpunt!

Leuk om te weten
Mijn grote hobby is mijn paard Blase en alles wat met paardensport te maken heeft. Ik ben vrijwilliger bij Stichting De Paardenkamp in Soest en heb vorige week mijn licentie als jurylid dressuur ontvangen. Daarnaast ben ik actief met EHBO, als instructiehulp, bestuurslid en evenemententeamlid.

Alvast kennismaken?
Bel me gerust op 06-25353509 of nodig me uit via LinkedIn.

Graag tot snel!

Interessant voor anderen? Deel het artikel: