Interesse in AWI Connect?
Neem direct contact op met ons Serviceteam +31 318 248 642.
*

Nedasco (onderdeel van Aegon) maakt gebruik van de front-en midoffice software AWI Connect. Hierdoor is AWI Connect 4000 gebruikers rijker. 
Doordat de verwerking van mutaties en aanvragen grotendeels automatisch plaatsvindt kan de serviceprovider zich meer focussen op het ondersteunen van adviseurs in de zakelijke markt.

*
v.l.n.r.
Frans Kennepohl (AWI), Tijs Benerink (Nedasco), Tim Schoonbergen (Nedasco), Aris Ruitenbeek (Nedasco), Jacco Ursinus (AWI)

“Een focus op de zakelijke markt kan alleen als je óf geen particuliere verzekeringen meer doet óf je dit zo goed op orde hebt dat je je aandacht richting zakelijk kan verschuiven. De adviseurs waarmee wij samenwerken zijn actief in de particuliere en zakelijke markt, daarom hebben wij voor het laatste gekozen”, aldus Tim Schoonbergen directeur van Nedasco.

Ruim 20 productsoorten
Het nieuwe particuliere vergelijk- en aanvraagplatform biedt meer dan 120 particuliere producten en ruim 20 productsoorten. Door automatische verwerking profiteert de adviseur en zijn klant van snelle en foutloze verwerking. Adviseurs kunnen 24/7 de gegevens van relaties en polissen inzien en muteren, premies en voorwaarden vergelijken, offertes uitbrengen en verzekeringen sluiten. 

Focus op zakelijke markt
“Met de komst van dit efficiënte particuliere vergelijk- en aanvraagplatform vermindert de administratieve last aanzienlijk voor zowel de adviseur als de serviceprovider. Mede hierdoor kunnen we fors investeren in onze zakelijke dienstverlening, zoals tools en kennis. En onze specialisten kunnen zich volledig richten op het ondersteunen van de zakelijke adviseur”, aldus Schoonbergen. 

Software
Voor dit nieuwe platform maakt Nedasco gebruik van de software van AWI. “Zelf de software bouwen en onderhouden kost veel tijd en geld. AWI zorgt ervoor dat de software up-to-date is en voldoet aan de marktstandaard."

Redenen genoeg om deze samenwerking met beide directieteams te vieren!

 

 

Interessant voor anderen? Deel het artikel: