Interesse in AWI Connect?
Neem direct contact op met ons Serviceteam +31 318 248 642.

Hierbij willen wij jullie graag op de hoogte stellen van een nieuwe samenwerking tussen AWI en FinConnect. De samenwerking wordt vorm gegeven op een tweetal gebieden:

  1. Ook vanuit AWI-Connect is het nu mogelijk door middel van AWI Smart Forms (ASF) om de module Slimme Formulieren van FinConnect aan te roepen en zo alle gewenste digitale formulieren (schadeformulieren, aanvraagformulieren, UBO-formulieren, SEPA-formulieren, Zorgplichtformulieren, enz) te kunnen versturen aan relaties.
  2. AWI gaat een nadrukkelijke rol spelen in het doorontwikkelen van FinConnect.

Alle AWI-kantoren kunnen gebruik gaan maken van de mogelijkheden van Slimme Formulieren. Dit wordt via AWI Connect ontsloten via de module AWI Smart Forms. AWI Smart Forms is geïntegreerd op het AWI Connect platform en voldoet hiermee direct aan de laatste eisen qua security en regelgeving. Daarnaast werkt AWI op dit moment een module waarbij door de klant aangeleverde gegevens tbv naverrekening automatisch in ANVA kunnen worden inschoten (wachtversie).

Wij zijn erg blij met deze samenwerking en hopen hiermee de efficiëntie bij onze huidige en nieuwe relaties een boost te geven. 

Interessant voor anderen? Deel het artikel: