Interesse in AWI Connect?
Neem direct contact op met ons Serviceteam +31 318 248 642.

AWI heeft de handen ineengeslagen met schadebehandelingsportaal CED Connect. Via AWI Connect is het nu ook mogelijk om via dit portaal volledig geautomatiseerd schades af te handelen waardoor je als AWI-klant weer een efficiencyslag maakt. Daarnaast scoor je een hogere klanttevredenheid en profiteer je van een substantiële kostenverlaging. Want dankzij de hoge mate van automatisering blijft er echte aandacht over voor je klanten.

*

Integratie in AWI Connect
Door middel van een koppeling tussen beide platformen wordt het melden van een schade weer een stap eenvoudiger. Vanuit AWI Connect kan dit proces worden opgestart. 
Onze klant RISK Verzekeringen is initiatiefnemer van dit project. Wij spraken met Marlies Haag, projectmanager bij RISK Verzekeringen over haar project.
Marlies Haag: “Dat verzekerden en tussenpersonen binnenkort zelf hun schades kunnen melden is een mooie efficiencyslag: aan de hand van duidelijke vragen en pictogrammen wordt de invoerder door het meldproces geleid. Hierdoor wordt de kans op onvolledige meldingen tot een minimum beperkt en is er voor verzekerden snel duidelijkheid. Dit zorgt ervoor dat de doorlooptijd per dossier substantieel afneemt.” 
Vanuit AWI Connect is ook de voortgang van het schadedossier te volgen. Dankzij de integratie in AWI Connect, merkt de gebruiker van AWI Connect niet dat er een uitstap wordt gemaakt naar CED Connect.

Eindklant kan rechtstreeks schade melden
Dankzij de koppeling met CED Connect kan je als gebruikers van het AWI Connect Eindklantportaal binnenkort zélf je schades melden. Als eindklant meld je de schade en voorts checkt het systeem of de schade rechtstreeks afgewikkeld kan worden. Vanzelfsprekend is de status van de afhandeling in het Eindklantportaal zichtbaar. Een mooie efficiencyslag omdat de agent zelf geen bemoeienis meer heeft met de schadeafhandeling. 

CED Connect
CED Connect is het nieuwe en meest geavanceerde platform voor digitale schadebehandeling. Met CED Connect gaat alles wat geautomatiseerd kan, ook geautomatiseerd. Van de controle van de polis, het vaststellen van de aansprakelijkheid en het schadebedrag, de financiële afwikkeling tot aan communicatie. Alessandro Sta, manager CED Connect bij CED Group: “Wij zijn er trots op dat nu nog meer gevolmachtigden toegang hebben tot CED Connect. Met de koppeling met AWI Connect hebben nog meer assurantiebedrijven profijt van de functionaliteiten en bijkomende voordelen.
De efficiëntere schadeafhandeling betekent meer tijd voor persoonlijke aandacht voor klanten, iets wat zeer wordt gewaardeerd in de digitale wereld waarin we leven.”

Interesse?
Om de beschikking te krijgen over de koppeling AWI Connect-CED Connect neem je contact op met ons Serviceteam 0318-248642 of per e-mail naar service@awisoftware.nl.
 .

 

Interessant voor anderen? Deel het artikel: