Interesse in AWI Connect?
Neem direct contact op met ons Serviceteam +31 318 248 642.

Onze samenwerking met Rolls heeft een aanvulling op de AWI Connect-functionaliteiten opgeleverd. Vanaf nu is het namelijk ook mogelijk om voertuiggegevens op te halen met behulp van de Rolls-voertuigenkoppeling. 

*

 

 

In AWI Connect is het altijd al mogelijk geweest om gegevens van voertuigen zoals personenauto’s, bestelauto’s, motoren en caravans op te halen via de koppeling met Audascan. We hebben hier een tweede mogelijkheid aan toegevoegd om onze klanten zelf de keuze te laten maken voor de leverancier van deze gegevens; via de AWI Connect Rolls-koppeling.
Uiteraard beschikt deze koppeling ook over de kenteken-meldcodecontrole zodat er geen voertuigen met ontbrekende of onjuiste meldcode kunnen worden doorgezet naar de backoffice. 

Voertuigdata van Autotelex
Rolls levert de voertuigdata van Autotelex. Naast deze data en polisvoorwaarden levert Rolls natuurlijk ook de premies van zowel volmacht als provinciale producten. Hierdoor is een brede marktvergelijking op zowel premie als voorwaarden mogelijk.

One-stop-shopping met de koppeling AWI Connect-Rolls
Samen met de bestaande polisvoorwaardenvergelijker van Rolls in AWI Connect zorgt de nieuwe mogelijkheid om voertuiggegevens via Rolls op te halen voor one-stop-shopping voor de meest gebruikte voertuigsoorten.

Interesse?
Maak je al gebruik van de AWI Connect Rolls-koppeling dan regelen wij voor je in of je via Rolls of Audascan de voertuiggegevens op wilt halen. De werkwijze blijft verder ongewijzigd. 
Om de beschikking te krijgen over de koppeling AWI Connect-Rolls neem je contact op met ons Serviceteam 0318-248642 of per e-mail naar service@awisoftware.nl.

 

Interessant voor anderen? Deel het artikel: