Klanten over AWI Connect

AWI Connect is al bij tientallen huisvolmachten en serviceproviders onderdeel van het werkproces. Dagelijks maken duizenden medewerkers van klanten en agenten gebruik van het platform. Wie kunnen er beter vertellen over de voordelen van AWI Connect dan onze klanten zelf?! En wat zeggen zij?
Dat AWI Connect staat voor tijdwinst, kwaliteit, efficiëntie en continuïteit: “Het systeem doet ’t altijd.” Onze klanten zijn dankzij AWI Connect “klaar voor de toekomst” en in staat tot “meer volume tegen minder kosten”. Kortom, “AWI Connect is het beste wat de markt nu te bieden heeft.”

Bevestiging, mond-tot-mondreclame en complimenten geven ons de drive om nóg meer uit onszelf en uit AWI Connect te halen. Alleen op die manier kunnen wij voor de volmachtmarkt leverancier blijven van de beste standaard software voor de front- en midoffice.

Met de inzet van AWI houden we weer tijd over om waardevolle aandacht te geven aan onze relaties. In feite datgene wat echt van belang is.
Bertjan Scheepbouwer Directeur
Wij geloven dat ICT een belangrijke voorwaarde is om te kunnen groeien. De tijdwinst door het gebruik van AWI Connect levert hier een grote bijdrage aan.
Eric Westenburg Hoofd Volmacht
AWI Connect is kwaliteit, efficiëntie en continuïteit. Het systeem doet ’t altijd.
Ron Bakkers Founder / Owner
AWI Connect in één woord: tijdwinst!
Anton Kip Algemeen Directeur
AWI Connect is het beste wat de markt nu te bieden heeft.
Cees Bennis Owner
Dankzij AWI Connect maken we meer volume en tegelijkertijd minder kosten.
John Pfennings Commercieel directeur
Met AWI Connect zijn we klaar voor de toekomst.
Martin Geuze Manager Operations

Interessant voor anderen? Deel het artikel:

AWI

De relatie met onze klanten is enorm belangrijk. AWI Connect wordt namelijk doorontwikkeld op basis van bewegingen vanuit de klant. Hierdoor weten we dat nieuwe functionaliteiten perfect aansluiten bij de vraag uit de markt.

AWI CONTACT Of bel via +31 318 248 642