Klanten over AWI Connect

AWI Connect is al bij tientallen huisvolmachten en serviceproviders onderdeel van het werkproces. Dagelijks maken duizenden medewerkers van klanten en agenten gebruik van het platform. Wie kunnen er beter vertellen over de voordelen van AWI Connect dan onze klanten zelf?! En wat zeggen zij?
Dat AWI Connect staat voor tijdwinst, kwaliteit, efficiëntie en continuïteit: “Het systeem doet ’t altijd.” Onze klanten zijn dankzij AWI Connect “klaar voor de toekomst” en in staat tot “meer volume tegen minder kosten”. Kortom, “AWI Connect is het beste wat de markt nu te bieden heeft.”

Bevestiging, mond-tot-mondreclame en complimenten geven ons de drive om nóg meer uit onszelf en uit AWI Connect te halen. Alleen op die manier kunnen wij voor de volmachtmarkt leverancier blijven van de beste standaard software voor de front- en midoffice.

Dankzij AWI Connect maken we meer volume en tegelijkertijd minder kosten.
John Pfennings Commercieel directeur
AWI Connect is kwaliteit, efficiëntie en continuïteit. Het systeem doet ’t altijd.
Ron Bakkers Founder / Owner
AWI Connect in één woord: tijdwinst!
Anton Kip Algemeen Directeur
AWI Connect is het beste wat de markt nu te bieden heeft.
Cees Bennis Owner
Met AWI Connect zijn we klaar voor de toekomst.
Martin Geuze Manager Operations

Interessant voor anderen? Deel het artikel:

Dick van Leuven

De relatie met onze klanten is enorm belangrijk. AWI Connect wordt namelijk doorontwikkeld op basis van bewegingen vanuit de klant. Hierdoor weten we dat nieuwe functionaliteiten perfect aansluiten bij de vraag uit de markt.

Dick van Leuven Commercieel Directeur
AWI CONTACT Of bel Dick via 06 53 50 41 07