Adviseur

In de wereld van ‘online’ worden de menselijke handelingen weloverwogen en de handelingen die er zijn steeds belangrijker.  Een taak voor de adviseur. AWI heeft als doel om de adviseur succesvol te maken en te housden.

Voor wie  →  Adviseur

Wat wij bieden

Voor de adviseur

Als adviseur staat u dagelijks met klanten in contact. Met AWI Connect is de klant volledig in beeld en kunnen alle handelingen gedaan worden die horen bij een zorgvuldig advies, dan wel bij de nazorg die u nodig vindt. Ons doel is om de efficiency tussen adviseur en SP/volmacht te vergroten en ons specialisme te leveren op het gebied van software ontwikkeling, workflows en interfaces.

Adviseurs kunnen de gegevens van relaties en polissen in AWI Connect de gehele dag inzien en muteren. Bovendien kunnen premies vergeleken worden, offertes worden uitgebracht en verzekeringen worden gesloten. Zij kunnen daarbij beschikken over een productcatalogus met nagenoeg alle beschikbare maatschappijproducten, inclusief acceptatierichtlijnen.

Binnen de AWI-Store zijn producten ontwikkeld voor bedrijfsvoering van de adviseur. Denk hierbij aan diensten rondom actief prolongeren en Compliancy advies (IDD).

Vanuit de adviseur is het mogelijk eindklanten een eigen ‘mijnomgeving’ te geven. In deze ‘mijnomgeving’ heeft een eindklant inzicht in alle relevante verzekeringsdata, zowel voor volmacht- als voor provinciale polissen. In de klantmap worden alle relatie-, pakket-, polis-, dekking- en schadegegevens getoond en zijn diverse andere functionaliteiten beschikbaar. Ons doel is om de binding tussen klant en adviseur te versterken door ‘geautomatiseerde aandacht’ en efficiency te realiseren.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Gebruiksgemak en efficiëntie. AWI Connect, de beste front- en midoffice software voor de volmachtmarkt.

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief van AWI en blijf up-to-date over de laatste ontwikkelingen.