Volmacht

AWI helpt u bij het slim en e­fficiënt organiseren van bedrijfsprocessen tussen klant, adviseur en backo­ffice. Geautomatiseerde workflows zorgen daarin voor koppelingen met externe partijen. Dit optimaliseert de klantbeleving, verhoogt de klanttevredenheid en verlaagt de kosten. 

Voor wie  →  Volmacht

Wat wij bieden

Voor de Volmacht

Adviseurs en medewerkers kunnen de gegevens van relaties en polissen de gehele dag inzien en muteren. Bovendien kunnen premies vergeleken worden, offertes worden uitgebracht en verzekeringen worden gesloten. Zij kunnen daarbij beschikken over een productcatalogus met nagenoeg alle beschikbare maatschappijproducten, inclusief acceptatierichtlijnen.

Met AWI Connect kan daarnaast Straight-through-processing (STP) worden gerealiseerd. Dit verbetert de tevredenheid bij de klant, adviseur en serviceprovider en brengt daarbij e­fficiency met zich mee. Het platform bespaart substantieel kosten en digitaliseert de administratieve processen, zodat er tijd overblijft voor het ‘echte’ klantcontact. Het portaal is ‘proven technology’ voor serviceproviders en huisvolmachten binnen een veilige webomgeving.

Een essentieel uitgangspunt van AWI is de keuze voor standaardisatie. Enerzijds de productinrichting, gebaseerd op de AWI AFD-productcatalogus en anderzijds de inrichting en te hanteren werkwijzen.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Gebruiksgemak en efficiëntie. AWI Connect, de beste front- en midoffice software voor de volmachtmarkt.

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief van AWI en blijf up-to-date over de laatste ontwikkelingen.