Nieuws

AWI is een dynamische organisatie. Wij ontwikkelen continu door en gaan allianties aan met bedrijven en applicaties die onze klanten weer een stap verder helpen. Hier vind je het laatste nieuws over AWI.

AWI Nieuws

AWI Software

De laatste nieuwsberichten

ddi-4insurance-bundelen

4Insurance en DDi bundelen hun krachten

DDi en 4insurance (AWI, Differ Solutions en EURO-Motive) slaan de handen ineen! DDi en 4insurance bundelen hun krachten. DDi en 4insurance (waar AWI, Differ Solutions en EURO-Motive onderdeel van uitmaken)

Engine Miljoen

Engines update

Met trots willen wij melden dat er sinds de start van de ontwikkeling van het Insurance Product Content (IPC) platform méér dan 1 miljoen berekeningen zijn uitgevoerd op de Product Engines van dit platform door het volmachtkanaal.

Samenwerking-Awi-Finly

Partnership met Finly

Wij zijn blij te kunnen mededelen dat Finly onze partner is geworden. De samenwerking gaat gebruikers assisteren in het inventariseren, vergelijken, offreren en muteren van risico’s bij de klant.

Be the Change

CGA event ‘Be the change’

Op 5 juli was het zover: het event van de Contact Groep Automatisering in het AFAS theater in Leusden stond in de agenda’s van menigeen.

Livegang Nederlandse Assuradeuren

Livegang Nederlandse Assuradeuren

Nederlandse Assuradeuren b.v. is live met AWI Connect. Nederlandse Assuradeuren b.v. is sinds enkele dagen live met AWI Connect. We verwelkomen Nederlandse Assuradeuren graag als nieuwe relatie en kijken uit naar onze verdere samenwerking!

AWI Community bijeenkomst

AWI Community bijeenkomst

Gisteren na enige tijd weer een AWI community event georganiseerd met/voor onze relaties. We hebben diverse onderwerpen besproken met elkaar. Stilgestaan bij hetgeen we gerealiseerd hebben en waar we naar toe gaan.

Gebruiksgemak en efficiëntie. AWI Connect, de beste front- en midoffice software voor de volmachtmarkt.

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief van AWI en blijf up-to-date over de laatste ontwikkelingen.