Concultancy &
Trainingen

We vertalen de mogelijkheden van AWI Connect graag in voordelen voor de klant. Met begeleiding en training haal je het optimale rendement uit AWI Connect!

AWI Diensten  →  Concultancy en Trainingen

AWI Connect

Begeleiding en adviezen

AWI Consultancy

Optimale dienstverlening

Consultancy

Software met succes implementeren vraagt om meer dan alleen inrichten, testen en uitrollen. Het gaat tenslotte om cruciale onderdelen van het werkproces! Met een duidelijk stappenplan, heldere communicatie en ons gevoel voor techniek én voor jouw business maken we elke implementatie tot een succes.

Wij begeleiden klanten op locatie en adviseren over het gebruik van AWI Connect. Ons consultancyteam vormt de schakel tussen jou als klant, de softwareontwikkelaars, applicatiebeheerders en functioneel beheerders. Wij helpen bij problemen, geven demonstraties, maatwerkadvies en ontwerpadvies. Immers, wij willen dat jij je dienstverlening optimaal kunt uitvoeren en dat je groei kunt realiseren.

Optimale rendement

Trainingen

Om het optimale rendement uit AWI Connect te halen, is training cruciaal. Wij kennen alle ins en outs van het platform. We verzorgen trainingen die nauw aansluiten bij de geïmplementeerde software.

Voor elke module is een training beschikbaar. Op maat gemaakt, voor de beheerder, of juist voor je medewerker of voor tussenpersonen. We trainen de kerngebruikers, die intern de kennis verder delen, of geven een training in breder verband. Een training kan al starten tijdens de implementatie van de software maar ook bij oplevering. Ook bij het in gebruik nemen van een nieuwe functionaliteit kan een training de efficiëntie verhogen.

AWI Trainingen

Meer weten?

Neem contact met ons op

Gebruiksgemak en efficiëntie. AWI Connect, de beste front- en midoffice software voor de volmachtmarkt.

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief van AWI en blijf up-to-date over de laatste ontwikkelingen.