Verzekeraar

Binnen AWI is jarenlange kennis van de ontwikkeling van engines aanwezig met een bewezen trackrecord. Wij denken mee in praktische oplossingen en de doorontwikkeling van engines.

Voor wie  →  Verzekeraar

Wat wij bieden

Voor de Verzekeraar

De ontwikkeling is modulair, hierdoor is onderhoud controleerbaar en is versiebeheer mogelijk. De engines worden ontwikkeld in een geavanceerd systeem, acceptatieregels kunnen op verschillende plaatsen in het offerte, aanvraag en afsluitproces worden ingezet. Dit is volledig afhankelijk van de toepassing.

De Product Engines worden ontwikkeld volgens de (AFD) standaarden. Hiermee kunnen deze producten gebruikt worden in de backoffice systemen voor prolongatie en mutatie doeleinden. De Product Engines zijn geschikt voor de bekende backoffice systemen (ANVA, CSS en DIAS), alle front-end portalen in de volmachtmarkt en AWI Connect.

Met AWI Connect heb je voor zowel particulier als zakelijk de beschikking over een uitgebreide productcatalogus, inclusief acceptatierichtlijnen. AWI Connect beschikt over een uitgebreide, gestandaardiseerde AFD-productcatalogus. Daaruit kun je producten afnemen. Na activering in AWI Connect worden deze producten aangesloten op de backofficeomgeving. AWI Connect levert product-templates aan, waarmee je de inrichting kunt controleren.

De productbeschrijving van de betreffende verzekeringsmaatschappij is leidend. Alle producten zijn inclusief acceptatierichtlijnen. De verwerking van aanvragen verloopt dus snel, betrouwbaar en efficiënt. AWI Connect verzorgt het beheer van de productcatalogus, zodat je daar geen omkijken naar hebt.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Gebruiksgemak en efficiëntie. AWI Connect, de beste front- en midoffice software voor de volmachtmarkt.

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief van AWI en blijf up-to-date over de laatste ontwikkelingen.