Lancering nieuwe toepassing in de AWI Intermediair Store, de OK! Methode

Nieuws  

Lancering nieuwe toepassing in de AWI Intermediair Store, de OK! Methode

Na onze aankondiging van de lancering van de Compliant Tool Intermediair, wat we met de Verzekeringsanalyse ontwikkeld hebben, kondigen wij graag een nieuw product aan. Het betreft de OK! Methode. Dit product is samen met onze business partner Organisatie-Kundig ontwikkeld.

Integraal inzicht met behulp van de OK! Methode en Webapplicatie

Organisaties worden voortdurend uitgedaagd door de omgeving. Preventief omgaan met risico’s en proactief inspelen op kansen is de kunst van ondernemen. De OK! webapplicatie, gebouwd en beheerd door AWI, ondersteunt de integrale analyse van de omgeving en uw organisatie en richt uw organisatie vervolgens op het realiseren van balans in zes kernwaarden: menselijke waarde, sociaal relationele waarde, intellectuele waarde, materiële waarde, natuurlijke waarde en financiële waarde.

De OK! webapplicatie wordt door goed opgeleide OK! adviseurs ingezet om in dialoog met u en uw strategische team te komen tot een gedegen meervoudige waarde analyse van de totale organisatie. U creëert integraal inzicht in omgevingsontwikkelingen, de richting en inrichting van uw organisatie en de wijze waarop netwerken van mensen hun vermogens inzetten om de verbinding tussen organisatie en omgeving te optimaliseren. De interne en externe kansen en bedreigingen die tijdens de analyse haarscherp naar boven komen, leggen de OK! adviseurs gestructureerd vast in de OK! webapplicatie. Met krachtige en vooral ook praktisch toepasbare managementinstrumenten bakent uw team vervolgens vraagstukken af, neemt uw team de juiste besluiten en formuleert uw team acties en projecten richting balans in de zes genoemde waarden. Het geheel wordt vastgelegd in een OK! adviesrapport.

Meer informatie over Organisatie-Kundig en de OK! methode vindt u op de websites www.organisatie-kundig.nl en www.ok-model.nl, als ook in de boeken Het OK! model en Toekomstbestendig ondernemen geschreven door Teun van Aken, Roel Riepma en Rob Westerdijk.

Gebruiksgemak en efficiëntie. AWI Connect, de beste front- en midoffice software voor de volmachtmarkt.

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief van AWI en blijf up-to-date over de laatste ontwikkelingen.