Meer over ons bedrijf

AWI ontwikkelt software voor de verzekeringsbranche. Na onze start in 1988, in eerste instantie als automatiseringsbedrijf in de meest brede zin, bestaan wij alweer 30 jaar! 
Wij doen dingen anders. Wij bieden oplossingen die anderen in de markt niet kunnen leveren en ontwikkelen continu door.
Betrouwbaar, servicegericht, dynamisch en professioneel, daar staan wij voor. Onze software leveren we in hoog tempo op, waarmee onze klanten het beste uit zichzelf halen en kunnen doorgroeien. 

AWI Connect

Vanuit Ede werken meer dan 30 mensen aan de beste software voor de front- en midoffice van serviceproviders en huisvolmachten.
AWI Connect staat voor gebruiksgemak en maximale efficiëntie. AWI Connect is proven technology, geschikt voor alle kanalen.

Historie

De aandeelhouder van AWI is A3 Invest BV. Die naam verwijst naar bedrijfsoprichter Adri Pater. Hij startte in 1988, samen met Herman Scheper, de activiteiten van Computer Technology Systems. CTS richtte zich aanvankelijk op handel in en onderhoud van hard- en software, het bouwen van ICT-infrastructuren en de ontwikkeling van software. Ten tijde van het plotselinge overlijden van Adri in juli 2009 bestond CTS uit een tak Netwerkbeheer en een tak Softwareontwikkeling. Na een periode van consolideren zijn de aandelen door de erven overgedragen aan zwager Frans Kennepohl. Het onderdeel Netwerkbeheer is daarna afgesplitst. CTS IT Softwareontwikkeling heet vanaf 1 januari 2017 AWI.

Interessant voor anderen? Deel het artikel:

Wil je meer weten over de gemakken van AWI Connect?

Maak een afspraak