Sollicitatieprocedure

Je hebt op een leuke uitdaging gesolliciteerd. Hieronder kun je lezen wat je kunt verwachten van de sollicitatieprocedure.

AWI Vacatures

Werken bij  Sollicitatieprocedure

Stap 1: Kennismaking

Waar solliciteer je? Wie zijn wij en waar zijn wij naar op zoek? Dat alles lichten wij graag toe in een persoonlijk kennismakingsgesprek waarin wij ook graag kennis maken met jou! Wie is de persoon achter het CV, dat vinden wij heel belangrijk. Het liefst plannen wij dit moment fysiek op kantoor, maar het is ook mogelijk om dit eerste gesprek via Teams te laten verlopen.

Stap 2: Verdiepingsgesprek

Waren wij beide enthousiast, dan vindt er een verdiepingsgesprek plaats met twee andere collega’s van het team. Dit gesprek is meer inhoudelijk gericht op de functie en om te kijken hoe jouw kennis en vaardigheden aansluiten op de functie die wij open hebben staan. Mocht het gewenst zijn, dan is er vaak ook een mogelijkheid om een moment mee te lopen met het team om een inkijkje te nemen in de werkzaamheden en kennis te maken met het team. Het zou nog zo kunnen zijn dat wij je ook vragen om een assessment te maken om te zien waar je staat.

Stap 3: Opmaken arbeidsovereenkomst

Wanneer het proces positief verloopt, dan zullen wij een voorstel doen wat bestaat uit een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Ga je akkoord, dan zullen wij ook zorgen dat de samenwerking netjes en officieel wordt vastgelegd in een arbeidsovereenkomst. Als dat allemaal getekend is, zullen wij jouw komst ook intern met het team delen en zal er een VOG voor je worden aangevraagd.

Stap 4: Eerste dag

Voorafgaand aan deze dag ontvang alle details die nodig zijn en wij verwachten je in de ochtend op kantoor. Je start met een onboarding door HR waarbij er met enthousiasme praktische details gedeeld worden. We lopen een rondje door kantoor, wordt voorgesteld aan de aanwezige collega’s en zult je dag verder voorzetten binnen jouw team. We zorgen dat alle organisatorische zaken op orde zijn en dat niets een prettige start in de weg kan staan.

Stap 5: Inwerkperiode

Afhankelijk van het team waar je in start, zullen er ook een aantal afspraken met collega’s worden ingepland om je kennis te laten maken met collega’s en teams en hun werkzaamheden. Binnen jouw team zul je ook de nodige informatie ontvangen om mee aan de slag te kunnen gaan. We geven je de tijd en ruimte om je weg te vinden en zorgen ervoor dat er altijd iemand is bij wie je terecht kunt voor vragen.

Stap 6: Verdere ontwikkeling

De wereld van IT staat nooit stil en ook vinden wij ontwikkeling bij onze collega’s belangrijk. Vlak na de start begin je dan ook met het opmaken van een persoonlijk groeiplan. Samen met je teamleider beschrijf je hierin je doelen en ambities en bekijk je wat ervoor nodig is om die te bereiken. Jij draagt zelf de verantwoordelijkheid voor deze ontwikkelingen en wanneer dit niet alleen ‘on the job’ kan, kan er vanuit de organisatie ook gekeken worden of ondersteuning d.m.v. een cursus of training tot de mogelijkheden behoort.  

Gebruiksgemak en efficiëntie. AWI Connect, de beste front- en midoffice software voor de volmachtmarkt.

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief van AWI en blijf up-to-date over de laatste ontwikkelingen.