LAATSTE NIEUWSBERICHTEN

14/11
AWI breidt uit met zakelijke verzekeringsproducten
AWI voegt zakelijke schadeverzekeringsproducten toe aan de catalogus van AWI Connect. Sinds kort heb je als AWI Connect-gebruiker al de beschikking over verzekeringsproducten voor zakelijke personenauto’s en bestelwagens. In 2018 volgen meer zakelijke producten, bijvoorbeeld voor gebouwen, aansprakelijkheid en bedrijfsschade.
12/10
AWI op de am:dag
Op 21 november 2017 vindt aan het Jaarbeursplein (Beatrixgebouw) in Utrecht de am:dag plaats. Net als vorig jaar is AWI aanwezig op dit grootste evenement binnen de financiële dienstverlening. Wij ontmoeten je graag op onze stand!
15/09
Nedasco en AWI proosten op een langdurige samenwerking
Nedasco (onderdeel van Aegon) maakt gebruik van de front-en midoffice software AWI Connect. Hierdoor is AWI Connect 4000 gebruikers rijker.
05/09
AWI Connect koppelt met Adresscan van Infofolio
AWI Connect is vanaf augustus 2017 gekoppeld aan de Adresscan Webservice van Infofolio. De ruim 6.000 gebruikers van AWI Connect krijgen zo eenvoudig en snel toegang tot de noodzakelijke gegevens voor het aanvragen van een inboedel- of opstalverzekering.
29/06
Griet 25 jaar in dienst
Onze spin in het web viert op 1 juli 2017 een prachtig dienstjubileum. Al 25 jaar is Griet het visitekaartje van AWI!
19/06
Instructievideo 2: AWI Connect - Relatiegegevens en Polissen Wijzigen
Om gebruikers van AWI Connect kennis te laten maken met de nieuwe User Interface welke in april 2017 is uitgerold, brengen wij regelmatig een instructievideo uit. Deze video laat zien hoe je binnen AWI Connect wijzigingen in de relatiegegevens en de polissen doorvoert.
23/05
AWI Connect
Een bedrijfsnaam (AWI) die exact gelijk is aan de productnaam (AWI), het kan soms tot verwarring leiden en dus is de productnaam aangepast. De beste front- en midoffice software voor de volmachtmarkt heet voortaan: AWI Connect.
23/05
Facelift voor ons kantoorpand in Ede
Sinds 1 mei is AWI nog de enige bewoner van ons kantoorpand in Ede, aan de Keesomstraat 16-1. Bij die gelegenheid heeft de gevel van het pand een facelift gekregen. Op het resultaat zijn we best trots!
23/05
Instructievideo over ‘een aanvraag doen in AWI Connect’
De introductie van de naam AWI Connect valt samen met de grote productrelease in mei. Die release voorziet onder meer in een nieuwe gebruikersomgeving. Om gebruikers kennis te laten maken met die User Interface heeft AWI een instructievideo laten maken.
07/03
Verbeterde communicatie rond meldingen
Klanten zijn voortaan veel beter op de hoogte van de voortgang van een melding.
07/03
Versterking directie en management AWI
De aansturing van het AWI-team is versterkt met een tweetal personen.
16/01
AWI versterkt team met Dick van Leuven
Het team van AWI wordt per 1 februari versterkt in de persoon van Dick van Leuven. Hij komt over van Unit4. Van Leuven wordt binnen AWI Commercieel Directeur.
28/11
Applicatiebeheerder Vito Pol stelt zich nader voor
AWI is een groeiende onderneming. De mensen die ons team versterken stellen we graag nader aan je voor. Dit keer is dat Applicatiebeheerder Vito Pol.
09/11
AWI krijgt voorwaardenvergelijking Rolls
AWI wordt uitgebreid met een vergelijking op premies en verzekeringsvoorwaarden via Rolls. “Dit levert de consument een beter advies op.

Blijf op de hoogte van AWI

Periodiek stellen wij een nieuwsbrief samen. Daarin zetten we de meest relevante ontwikkelingen rond AWI op een rij. Daar hoef je dus niet zelf naar op zoek: we leveren die netjes af in je mailbox. Schrijf je ook in en blijf zo, snel en eenvoudig, op de hoogte van het laatste nieuws rond AWI.

En mocht de nieuwsbrief je niet bevallen: afmelden kan op elk moment.