LAATSTE NIEUWSBERICHTEN

AWI is een dynamische organisatie. Wij ontwikkelen continu door en gaan allianties aan met bedrijven en applicaties die onze klanten weer een stap verder helpen. Hier vind je het laatste nieuws over AWI.

Blijf je graag op de hoogte?
Ontvang het laatste nieuws in je inbox.
09/12
EASYParp lanceert de Complianttool Intermediair
EASYParp maakt vandaag bekend haar Complianttool Intermediair - powered by AWI – te lanceren.
09/12
Panas en AWI gaan samenwerken
Rosmalen 27 november 2019 – Gisteren tijdens de am:dag in Rotterdam ondertekende Panas en AWI een samenwerkingsovereenkomst.
29/08
Haal jij het maximale uit Straight Through Processing (STP)?
AWI Connect beschikt over de module Straight Through Processing (STP). Met deze module worden aanvragen en/of mutaties direct verwerkt in de backoffice. Haal jij al het maximale rendement uit STP-werken?
29/08
Schadeafhandeling met AWI Connect via CED Connect-koppeling
AWI heeft de handen ineengeslagen met schadebehandelingsportaal CED Connect. Via AWI Connect is het nu ook mogelijk om via dit portaal volledig geautomatiseerd schades af te handelen waardoor je als AWI-klant weer een efficiencyslag maakt.
22/08
Lukassen & Boer kiest voor AWI Connect
Wat vindt Lukassen & Boer van AWI en het gebruik van AWI Connect? Wij vroegen Bertjan Scheepbouwer, directeur bij Lukassen & Boer, naar zijn ervaringen.
08/06
UMG Assuradeuren sluit eerste polis via AWI Connect!
Ook UMG Assuradeuren, onderdeel van Aon, heeft AWI Connect in gebruik genomen. De eerste polis is inmiddels gesloten.
07/06
Westenburg Assurantiën BV kiest voor AWI Connect
Wat vindt Westenburg Assurantiën BV van AWI en het gebruik van AWI Connect? Wij vroegen Eric Westenburg, Hoofd Volmacht bij volmachtbedrijf Westenburg BV, naar zijn ervaringen.
07/06
Voertuiggegevens ophalen via AWI Connect Rolls-koppeling
Onze samenwerking met Rolls heeft een aanvulling op de AWI Connect-functionaliteiten opgeleverd. Vanaf nu is het namelijk ook mogelijk om voertuiggegevens op te halen met behulp van de Rolls-voertuigenkoppeling.
07/06
Jolanda de Cocq “Alles wat je bespreekbaar maakt is op te lossen.”
Per 24 mei 2018 is ons team uitgebreid, opnieuw met een dame! Jolanda de Cocq zet haar ervaring en kwaliteiten als projectmanager van software implementatie projecten graag in binnen het Consultancy team van AWI. Als eerste mooie opdracht mag Jolanda het implementatieproject van UMG Assuradeuren leiden.
16/04
Leonie van Soest “Ik pak mijn verantwoordelijkheid over het proces heen!”
AWI Consultant Leonie van Soest staat te popelen om haar ervaring als onder andere contractbeheerder en business consultant in de pensioenwereld in te zetten bij AWI. Aangevuld met haar kennis van WFT schade en haar prettige persoonlijkheid hebben we alle vertrouwen in een mooie samenwerking met onze klanten.
16/04
AVG en de impact op het AWI Platform
Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Onder deze verordening krijgen mensen meer mogelijkheden om voor zichzelf op te komen als hun persoonsgegevens worden verwerkt. Hun bestaande privacyrechten worden uitgebreid en er gelden nieuwe rechten. Welke impact op het gebruik van het AWI Connect platform lees je in ons nieuwsbericht.
12/04
AWI komt met eerste DAS product aangesloten op VPI Rekenbox
Vanaf 1 mei 2018 voegen we het product “DAS voor Particulieren Totaal” toe aan onze AWI Connect AFD-Productcatalogus. Dit product is het eerste DAS product in onze catalogus dat is aangesloten op de VPI Rekenbox.
12/10
AWI op de am:dag
Op 21 november 2017 vindt aan het Jaarbeursplein (Beatrixgebouw) in Utrecht de am:dag plaats. Net als vorig jaar is AWI aanwezig op dit grootste evenement binnen de financiële dienstverlening. Wij ontmoeten je graag op onze stand!
15/09
Nedasco en AWI proosten op een langdurige samenwerking
Nedasco (onderdeel van Aegon) maakt gebruik van de front-en midoffice software AWI Connect. Hierdoor is AWI Connect 4000 gebruikers rijker.
29/06
Griet 25 jaar in dienst
Onze spin in het web viert op 1 juli 2017 een prachtig dienstjubileum. Al 25 jaar is Griet het visitekaartje van AWI!
19/06
Instructievideo 2: AWI Connect - Relatiegegevens en Polissen Wijzigen
Om gebruikers van AWI Connect kennis te laten maken met de nieuwe User Interface welke in april 2017 is uitgerold, brengen wij regelmatig een instructievideo uit. Deze video laat zien hoe je binnen AWI Connect wijzigingen in de relatiegegevens en de polissen doorvoert.
23/05
AWI Connect
Een bedrijfsnaam (AWI) die exact gelijk is aan de productnaam (AWI), het kan soms tot verwarring leiden en dus is de productnaam aangepast. De beste front- en midoffice software voor de volmachtmarkt heet voortaan: AWI Connect.
23/05
Facelift voor ons kantoorpand in Ede
Sinds 1 mei is AWI nog de enige bewoner van ons kantoorpand in Ede, aan de Keesomstraat 16-1. Bij die gelegenheid heeft de gevel van het pand een facelift gekregen. Op het resultaat zijn we best trots!
23/05
Instructievideo over ‘een aanvraag doen in AWI Connect’
De introductie van de naam AWI Connect valt samen met de grote productrelease in mei. Die release voorziet onder meer in een nieuwe gebruikersomgeving. Om gebruikers kennis te laten maken met die User Interface heeft AWI een instructievideo laten maken.
28/11
Applicatiebeheerder Vito Pol stelt zich nader voor
AWI is een groeiende onderneming. De mensen die ons team versterken stellen we graag nader aan je voor. Dit keer is dat Applicatiebeheerder Vito Pol.
09/11
AWI krijgt voorwaardenvergelijking Rolls
AWI wordt uitgebreid met een vergelijking op premies en verzekeringsvoorwaarden via Rolls. “Dit levert de consument een beter advies op.

Blijf op de hoogte van AWI

Periodiek stellen wij een nieuwsbrief samen. Daarin zetten we de meest relevante ontwikkelingen rond AWI op een rij. Daar hoef je dus niet zelf naar op zoek: we leveren die netjes af in je mailbox. Schrijf je ook in en blijf zo, snel en eenvoudig, op de hoogte van het laatste nieuws rond AWI.

En mocht de nieuwsbrief je niet bevallen: afmelden kan op elk moment.